Heissan,

Kuten huomaatte ehkä uusimmista osista, kuvat ovat kadonneet. Mutta vain uusista, yhdeltä photobucketissa käyttämistäni tunnuksista. Tarkemmin sanoen osista 64b + 66-73a. Ehdin jo tässä ekan illan aikana palauttamaan kolmeen ensimmäiseen kuvat toista kautta, joten kuvattomia ovat enää 68-73a. Samaan aikaan oli juuri uusi osa valmistumassa, mutta tunnen että pitää saada vanha ensin toimimaan ennen kuin julkaisee uutta... Joka tapauksessa heinäkuun aikana pyrin saamaan A) kaikkiin osiin kuvat takaisin ja B) uuden osan julkaistua!

Muutenkin uskon, että saan tämän legacyn päätökseen tämän vuoden puolella. 

Meinaa sain (erittäin kiireisen, herranjesta) kevään aikana graduni valmiiksi ja valmistuin Helsingin yliopistosta Filosofian maisteriksi ihmisgenetiikasta! Tämän pitäisi vapauttaa aikaa kaikenlaiseen, kun en ole enää töissä + opiskelija vain ainoastaan töissä (tarkemmin sanoen väitöskirjatyöntekijä....).

Mutta siis täällä aktiivisesti edelleen hääräilen. Ja kiitos myös kaikille aktiivisille lukijoille, kommenttia tulee tasaisesti niin uusiin kuin vanhempiinkin osiin! Mennään tämä yhdessä kunnialla loppuun.

...Sitten siirryn kyllä blogspotiin seuraavien simsprojektieni kanssa, kun siellä on se oma ihana kuvapalvelukin........

 

- Maroo